Loading...


Tilbake

Sitat Erling Kagge

09-May / Sitater /referanser / 0 COMMENTS

“Jeg har kjent Morten Faldaas i snaut 25 år, rundt halve livet mitt. Som skuespiller, regissør, skrivende, foredragsholder, konsulent for Kagge Forlag, samtalepartner om profesjonelle problemstillinger og som venn.

Morten er et sjeldent multitalent og en svært sammensatt person. For Kagge Forlag har han vært konsulent på manus og gjort underverker. Som samtalepartner relatert til kreative prosesser i forlaget er han sjenerøs, åpen og direkte. Jeg tror han kan ha en positiv effekt på enhver organisasjon på utkikk etter øket kreativitet, og som kan tenke seg et hyggelig spark bak for å se fremover – som foredragsholder i en time, eller som rådgiver/konsulent over tid.

I det hele tatt vil jeg gi Morten mine varmeste anbefalinger.”

– Erling Kagge / Advokat, forlegger, forfatter